Criterii de dezvoltare

♦  Demersuri legale la Guvernul Romaniei, pentru a recunoaste utilitatea publica a Clubului Alpin Roman in vederea cresterii potentialului de a realiza Obiectivele Clubului Alpin Roman prevazute de Art. 7 in Statut

♦   Plata impozitului restant pe perioada 2006-2010 a sediului din Bucuresti, actionarea in instanta a fostului chirias in vederea recuperarii debitelor la intretinere si chirie, gasirea unui alt chirias. ( obiectiv realizat in 2012si 2013 de catre Mircea Sandulescu si Stefan Radu )

 √ Actionarea in judecata a fostilor chiriasi ai sediului CAR si recuperarea prejudiciilor. ( obiectiv realizat in 2013 de catre Mircea Sandulescu )

♦  Actionarea in judecata a tuturor chiriasilor de la Caminul Alpin in vederea  recuperarii sumelor neachitate

♦  Solicitarea organelor fiscale in vederea efectuarii controlului de fond pe untimii 3 ani fiscali.

♦  Obtinerea unui Titlu de folosinta a  terenurilor aferente refugiilor Costila si Valea Alba in vederea:
–    intabularii constructiei Refugiul Costila
–    extinderii Refugiului Costila
–    reconstruirii Refugiului Valea Alba
Pentru dobandirea acestor terenuri s-a ocupat Eugen Popescu in anii 2009 si 2010 care a reusit  sa le introduca ca trup intravilan in PUG Busteni,  sub codurile T 35 – 250 mp si respectiv T 12 – 100 mp. Sub ingrijirea lui Eugen Popescu s-au facut ridicarile topo cu GPS in vederea incadastrarii. Tot Eugen Popescu a obtinut in anul 2010  promisiunea primarului Emanoil Savin  pentru transferul cu titlul  gratuit a proprietatii asupra celor doua terenuri in favoarea CAR. 

♦   Intrarea in legalitate a functionarii Caminului Alpin din Busteni prin consolidarea legala a structurii de rezistenta a constructiei in vederea prelungirii duratei de folosinta si obtinerea autorizatiilor legale de functionare.
♦   Efectuarea reevaluarii Caminului Alpin Busteni in vederea diminuarii impozitului pe cladire.
♦   Scoaterea la licitatie publica a inchirierii Caminului Alpin cu pretul de pornire 25.000 euro/an.

♦  Banii proveniti din inchirierea Caminului Alpin folositi pentru construirea a doua refugii CAR pe an in Carpati
♦   Depistarea tuturor ilegalitatilor in legatura cu concursul PrimaEvadare 2009/2010  si tragerea la raspundere materiala si penala a persoanelor implicate.
♦   Depistarea tuturor ilegalitatilor in legatura cu transmisia online ICWC Busteni 2007, 2008, 2009  si tragerea la raspundere materiala si penala a persoanelor implicate.
♦   Renuntare la practicarea  activitatii  financiare   "la negru", calcularea tuturor veniturilor realizate fara forme legale ( inclusiv imbunatatirile la Caminul Alpin ) si inregistrarea lor in contabilitate.
♦   Elaborarea Fisei postului, pentru fiecare membru al Consiliului Director.
♦   Sprijinirea activitatii din Comisiile de activitati in vederea realizarii obiectivelor CAR stipulate in Art. 7 din Statutul CAR.
♦    Modificarea Statutului 
♦   Organizarea unei Expeditii CAR pe Everest